Roll-on cu piatră vulcanică anti-strălucire SebumControl

rola 1

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Cauți o modalitate eficientă prin care să îți cureți tenul de sebum și prin care machiajul tău să reziste ore în șir fără prea mari bătăi de cap?

Rola noastră vulcanică vine in ajutorul tău, facută special pentru tine și pielea ta, oferindu-ți un efect matifiant și îngrijire de durată!
Este simplă, eficientă și ușor de folosit!

Rola facială vulcanică matifiantă este foarte eficientă în absorbția și eliminarea excesului de grăsime și în reducerea strălucirii pe față. Sfera care intră în contact cu pielea este realizată din piatră vulcanică naturală care exercită o funcție matifiantă datorită proprietăților sale poroase, obținând un rezultat perfect. O soluție ideală pentru a îmbunătăți aspectul pielii grase într-un mod natural, confortabil și simplu.

✅ Este ușor de folosit și este reutilizabilă. Datorită dimensiunilor sale mici, această rolă facială care absoarbe grăsimea poate fi transportată cu ușurință în geantă, trusă etc., pentru a fi folosită oricând și oriunde aveți nevoie de ea.

✅ Avantaje și beneficii:
• Absoarbe grăsimea și elimină strălucirea
• Mâner ergonomic și capac de protecție
• Versatilă, potrivită pentru toate tipurile de piele
• Compactă, ușor de folosit și de transportat
• Îngrijire facială și îmbunătățire a aspectului pielii
• Sigură și eficientă
• Poate fi folosită și peste machiaj

Se poate utiliza cu fața spălată sau machiată, pentru a reduce, de asemenea, strălucirea produsă de machiaj. Pentru a curăța după fiecare utilizare, pur și simplu răsuciți inelul de blocare în jurul sferei de piatră și scoateți-o, spălați-o sub jet de apă caldă (sau apă și săpun neutru) și lăsați-o să se usuce complet la aer.

✅Pachetul conține: 
• o rolă vulcanică pentru ten

💰 PREȚ REDUS: 57 RON 87.69 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@bany.ro de luni până vineri.