Panglică pentru aranjarea părului

WhatsApp Image 2023-04-03 at 15.07.29

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Cauți un mod rapid și eficient pentru ați aranja părul?
Panglica de păr este un accesoriu potrivit pentru toate doamnele si domnișoarele care își doresc o coafură elegantă, dar totodată rapidă si fără efort!
Doar o așezi la baza părului, rulezi și fixezi, iar coafura este gata!

✅ Flexibilă, ușor de folosit si fără să alunece de pe păr, va menține coafura pe toată durata zilei, indiferent că ai parul scurt sau lung, subțire sau gros!
Uită de fixativul care încarcă părul și de acele de siguranță!
Potrivită atăt pentru un coc elegant, dar și pentru o coafură lejeră, acest accesoriu inedit îți va fi de mare ajutor in orice moment.

✅ Multiple moduri de purtare: bucură-te de un coc francez la baza capului sau de un coc elegant în vârf, ori o coada de cal elegantă si fermă, toate în doar cateva secunde!

✅ Avantaje:
• Ușor de folosit;
• Potrivită oricarui tip de păr;
• Prindere sigură, fără să alunece:
coafura va rămane intactă întreaga zi, chiar și atunci când bate vantul. Mai mult, nu va mai fi nevoie sa incarci parul cu fixativ;
• Comodă la purtare : nu rănește scalpul si nu vei mai simți dureri la baza foliculilor de păr. Mai mult, materialul moale nu iti va deteriora firul de par.

✅ Foarte practică! Aranjează-ți părul in câțiva pași simpli, fără prea mult efort!

 

💰 PREȚ REDUS: 39 RON 60 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@bany.ro de luni până vineri.